Den grønne supermaten. David Sandovol

 

Den grønne supermaten: alt du trenger å vite om grønn mat og helse, antialdring, overskudd og velvære

David Sandoval

Den grønne supermaten – den ultimate guiden til hvordan spise riktig! Du skal ikke bare leve, du skal blomstre! – David Sandoval Alt om helsefordelene ved grønn mat. Dette er boken som kommer til å forandre livet ditt! La supermatguruen David Sandoval inspirere deg til et sunnere kosthold – og opplev bedre helse, økt overskudd, vekttap og mer energi i hverdagen. Den grønne supermaten – hemmeligheten bak et sunnere liv som utsetter aldringsprosessen og holder vekten stablil. Den grønne supermaten – hjelper deg å overvinne sykdom og samtidig å forebygge livsstilssykdommer som fedme, stress, diabetes og depresjoner. Kast deg på den grønne bølgen og inkluder hvetegress, bær og spirer i kostholdet ditt gjennom grønt og nøringskonsentrert kosttilskudd. Den grønne supermaten er den første boken i verden som gjennom vitenskaplig testing setter fokus på de helbredende egenskapene i grønnsaker og supermat.
——————————————————————————————

 

Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter

Hundre herlige oppskrifter til alle dagens måltider, inkl tilbehør, saus, kaker og dessert. Alt du trenger for å legge om til lavkarbo, planlegging, råd og tips. Fire-ukers kom-i-gang-meny. Lag knekkebrød, muffins, omelett, eggepizza, kjøttkaker, thaisuppe og mye mer.
Den Norske Bokdatabasens omtale:
Boka inneholder 100 oppskrifter på lavkarbo mat. Alt fra frokost til snacks og desserter.

——————————————————————————————

Frisk med lavkarbo – nytt liv med riktig mat

Maten er din beste medisin. Du kan bli kvitt plager som migrene, overvekt og høyt blodtrykk og sykdommer som diabetes, muskel- og skjelettsykdommer og kronisk betennelse ved å gå over til et nytt kosthold. Forfatteren er lege og kostholdsekspert og viser deg hvordan. Mange oppsiktsvekkende pasienthistorier og grundig veiledning!
Den Norske Bokdatabasens omtale:
Denne boken tar for seg sykdommer som kan komme av dårlig kosthold, samt råd om kostholdsendringer for å bli kvitt sykdommene. Forfatteren forteller også historiene til noen av sine pasienter som har fått et nytt liv ved å følge disse kostholdsrådene. Blant sykdommene som omtales er overvekt og fedme, høyt blodtrykk, diabetes type 1 og 2, svingende blodsukker, sukkeravhengighet, spiseforstyrrelse og hypotereose. Med oppskrift- og stikkordregister.

——————————————————————————————

Slank med ketolysekuren

Ketolysekuren – diett som tilbyr raskt vekttap uten sultfølelse. Ketolysekuren er utviklet av lege Torkil P. Andersen. Det er en spesiell diett som gir deg økt fettforbrenning på grunn av lavt karbohydratinnhold i maten. Ketolysekuren tilbyr raskt vekttap uten sultfølelse og med betydelig økt velvære. Det er vanlig å gå ned 15 kilo første måned, og deretter 1-3 kilo per uke. Og maten kan du kjøpe i alle norske matvarebutikker. Ønsker du å gå ned 10 kilo eller mer er ketolysekuren noe for deg!I denne reviderte utgaven av boken får du* vite mer mer om mineralenes og vitaminenes betydning for deg som er på slankekur* vite alt om ketolysekursene, og den nye DVD‘en du nå kan få kjøpt i tillegg til boken* lære hva du skal gjøre når vekttapet stagnererNB! NB! NB!DVD‘en Slankekurs med ketolyse kan du nå kjøpe på nettsiden www.ketolyse.no. Den er ment som et supplement til boken, laget som en støtte til alle på ketolysekur og et alternativ til de tradisjonelle kveldskursene

——————————————————————————————–

Velværedietten:

Velværedietten:
varig vekttap, bedre helse, raskere resultater
Manny Noakes m.fl.
Bokmål / Innbundet / 2007   Klikk Bilde
Den Norske Bokdatabasens omtale:
Boka gir en beskrivelse av Velværedietten, en proteinrik, fettfattig og ernæringsmessig balansert diett, basert på vitenskapelige studier. Den inneholder fakta, menyforslag, oppskrifter, og gir råd om hvordan vekten kan opprettholdes. Har register.
 © DnBB AS Forlagets omtale:
Suksessdietten fra Australia – over 700 000 solgt i hjemlandet! Gå ned ti kilo på tolv uker uten å føle deg sulten! Dette høres ut som en drøm for alle som har forsøkt å bli kvitt sine ekstra kilo, men med riktig metode er det fullt mulig. Velværedietten er forskernes våpen mot overvekt, og testene viser at den virker. Flere års kontrollerte vitenskapelige studier ligger til grunn for Velværedietten, en proteinrik, fettfattig og ernæringsmessig balansert diett som kommer til å forandre ditt syn på vektreduksjon for alltid. Ingen matvarer kuttes ut i kosten, du behøver ikke å telle kalorier, og oppskriftene kan lett tilpasses hele familien. Du går ikke bare ned i vekt – opptil én kilo i uken – du forbrenner også magefett og reduserer midjemålet med flere centimeter. Forskning viser i tillegg at Velværedietten gir lavere blodtrykk, lavere blodsukkernivå, lavere kolesterolnivå og lavere insulinnivå. Ingen medisin gir samme resultat! Velværedietten er utviklet av Australias føderale forskningsorganisasjon CSIRO (the Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation), en av verdens mest anerkjente på sitt felt. Levert av © DnBB AS.

————————————————————————-

Gå ned i vekt

Gå ned i vekt: velg mellom 75 ulike dietter
Judith C. Rodriguez
Bokmål / Innbundet / 2009   Klikk Bilde
Den Norske Bokdatabasens omtale:
Boken presenterer 75 ulike dietter. Hver diett blir presentert med bakgrunn, hvordan det fungerer, menyforslag og fordeler og ulemper. Har litteraturliste og register.
© DnBB AS Forlagets omtale:
Er du en jojo-slanker? Har du problemer med å holde vekten? Da er denne boken noe for deg! Her drøftes fordeler og ulemper ved 75 av de meste populære og velkjente slankekurer og helsefremmende dietter. Ved hjelp av et enkelt system kan du finne den dietten som passer best for deg. Lettfattelige menyer og en oversiktlig kaloritabell forklarer hva du bør og ikke bør spise. Her finner du også fascinerende fakta om slanking, blant annet om den første kjente slankekuren og de mest populære kjendiskurene. Denne boken er en seriøs kilde til kunnskap – her finner du også forskningsresultatene som avsanner mytene. Judith C. Rodriguez er professor ved University of North Florida i Jacksonville i USA. Hun har lang erfaring innenfor ernæring, både med undervisning og forskning. Hun er også aktivt medlem i American Dietetic Association. Levert av © DnBB AS

———————————————————————-

Naturlig slank:

Naturlig slank: med kost i balanse
Fedon A. Lindberg
Bokmål / Innbundet / 2003   klikk bilde
Den Norske Bokdatabasens omtale:
Forfatteren forteller hvordan du kan holde deg sunn og slank ved å balansere proteiner og karbohydrater i kostholdet slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boka inneholder også et forslag til en fire ukers menyplan, matvaretabeller som angir glykemisk indeks og over 40 oppskrifter. Har litteraturliste, stikkord- og oppskriftsregister. © DnBB AS
 Forlagets omtale:
Årets storselger! Dette er boken for alle som har prøvd å slanke seg uten å lykkes. Kaloritelling og slankekurer hjelper deg ikke hvis du vil ned i vekt. Tvert i mot, du blir tykkere. Naturlig slank gir deg ingen slankekur, ingen diett, men et kosthold som er tilpasset kroppens genetiske forutseninger. Du kan spise så mye du vil og så ofte du vil, hvis maten har den riktige sammensetningen. Denne maten gir deg god helse, masse energi og lav kroppsvekt. Oppskrifter på deilig middelhavs-mat følger med.Bokens forfatter er indremedisiner og leder for klinikken Vekt i Balanse i Oslo. Levert av © DnBB AS

———————————————————————————–

Slank

Slank: 20 slankekurer som virker
Anne-Karine Strøm
Bokmål / Innbundet / 2009  Klikk Bilde

Den Norske Bokdatabasens omtale:
Boka presenterer 20 slankekurer og hvordan og hvorfor de virker. Kurene presenteres med ukesmenyer. Boka inneholder også informasjon om hvordan fysisk aktivitet kan være med på å øke kroppens fettforbrenning, samt nyere forskning på ernæring, mosjon, fedme og aldring. © DnBB AS Forlagets omtale:
Norges første komplette slankebibel – her er alt om slanking og kosthold. Boken gir deg de 20 mest kjente og velprøvde slankemetodene med Fedon Lindberg og Grete Roede i spissen, via lynkurer og blodtypedietten til mer moderne metoder som Bailine- og Allévo-diettene. Les om 20 slankekurer og hvordan og hvorfor de virker. Alle kurene presenteres med fristende ukesmenyer. Les om hvordan mosjon, fysisk aktivitet og trening er med på å øke kroppens fettforbrenning. Få tipsene som viser hvilke metoder som gir mest effekt. Les hva forskerne har funnet ut om ernæring, mosjon, fedme og aldring. Få oversikt over nyere forskning på området. Dette er boken for alle som ønsker å gå ned i vekt. Levert av © DnBB AS

——————————————————————————————————–

Helgefri slanking
dietten som gir deg helgen fri

Den Norske Bokdatabasens omtale:
I denne boken presenteres en plan for hvordan man kan holde vekten og spise sunt, men fremdeles unne seg noe godt. Boken består av tre deler. I den første delen kan man selv regne ut sitt ideelle daglige kaloriinntak og aktivitetsnivå i forhold til bl.a. vekt, høyde og alder. I andre del presenteres 10 ukeplaner med menyforslag tilpasset forskjellige aktiviteter som sydenturer, barnebursdager, julemiddager, turer ut på byen mm. Tredje del av boken består av oppskrifter. Har oppskriftsregister.

© DnBB AS Forlagets omtale:
Boken presenterer en slankekur som legger opp til å slanke seg fem dager i uken og skeie ut i helgene og likevel gå ned i vekt. Forfatteren tar for seg typiske fristelsessituasjoner som bryllup, weekendtur med venninner, ost- og vinkvelder, ut på byen, julemiddag, eller rett og slett en deilig helg hjemme med god mat og drikke foran peisen. Hva kan du spise ellers i uken for likevel å tape vekt totalt, og ikke minst; hvilke aktiviteter passer til de aktuelle situasjonene og kan tas med i regnestykket? Spennende og sikker vinkling på slanking for dem som skeier ut innimellom. Solid norsk forfatter, ernæringsfysiolog. Opplegg som garantert funker. Pedagogisk lagt opp, illustrert, innbydende layout. Levert av © DnBB AS

————————————————————————————-

Slanking
den lille motivasjonsboken

Den Norske Bokdatabasens omtale:
Målet med boka er å få deg til å reflektere over hva som skal til for å få en vellykket omstilling av livsstilen, slik at du klarer å bli kvitt ønsket antall kilo. Det er en bok for de som sliter med å finne motivasjonen til å holde ut, nå målet og bli der.

 © DnBB AS Forlagets omtale:
Dette er en motivasjonsbok for deg som ønsker å gå ned i vekt og bli der! Målet er å få deg til å reflektere litt over hva som skal til for å få til en vellykket omstilling av livsstilen din. For hvis du virkelig vil ned i vekt, må du konsentrere deg om tre områder: Trening, riktig kosthold og mental innstilling. Men alle er vi mennesker med ulike behov og vaner. Det som fungerer for noen, kan være helt feil for andre. Ved å bli en medspiller, ikke en konkurrent på laget, klarer du å bli kvitt overvekten din! Levert av © DnBB AS