Acai Bær – Nature’s Wonder Frukt

Den acai berry ble oppdaget århundrer siden av den innfødte befolkningen i regnskogen i Amazonas. Disse menneskene brukte denne spesielle bær som en naturlig helse supplement for mange behandlinger, samt å utnytte det som en stor del av dagen sin til dag kosttilskudd kilde til fiber, ernæring og protein. De samme personene ikke utsatt for blindhet, fra alle former for kreft, heller ikke de viser tegn på underernæring, og de ikke lider av hjertesykdommer som en tommelfingerregel. . De fleste av disse menneskene lever til over 100 år.

Bare de siste årene har folk i Nord-Amerika oppdaget hvordan denne frukten gjør at de føler seg energisk og sunn. Ikke bare er forbrukere finne fordelene ved denne frukten til deres interesse, men forskere og media er forbløffet over kraften i denne lille bær.

Det acai berry har blitt forsket mye av mange fagmiljøer, og har også hatt mange publikasjoner utgitt av institusjoner som Universitetet i Florida. Forskningen ble publisert så tidlig som på 1930-tallet og 1940-årene av franske og portugisiske forskere på vitaminer og mineraler innholdet av denne frukten.

Hva er Acai?

Uttales ah-så-EE (og faktisk stavet acai) har lilla-fleshed frukt en lang historie med bruk i Sør-Amerika, men er akkurat nå stadig mer populært verden over på grunn av ny vitenskapelig forskning som støtter sin helsefordeler, spesielt dens antioksidant egenskaper. Frukten er 100% naturlige og fant utelukkende i regnskogen i Amazonas. Frukten er en egen liten, rund og gråsort lilla bær som ser ut som en drue, men faktisk har mer enn dobbelt så mye antioksidanter kraft av blåbær og 30 ganger mer enn et glass rødvin. Den utrolig energigivende næringsstoffet tettheten av den er uten sidestykke av andre frukter.

Bærene høstes og bearbeides, og saften er hentet fra massen av bær og solgt i butikker over hele Sør-Amerika. Det sies at drikkevarer som inneholder denne frukten er mer populær enn melk på den sørlige halvkule. Det er fordi Sør-amerikanerne vet at de får en ren, sunn drikk som fordeler sin årvåkenhet og velvære.

Hvorfor er Acai så bra for deg?

Ikke bare gir denne frukten en deilig smak å utfylle mat, det er kjent i Amazonas for utrolige helsefordeler. Den bær er naturlig lav i sukker, også.

Du kan si at det er raskt å bli kjent som en undring mat for dens allsidighet. Denne frukten er har mange næringsstoffer egenskaper og er naturlig rik på:

Omega fett (den gode typen, i motsetning til mettet fett som finnes i fastfood)
Amino acids Aminosyrer
Electrolytes Elektrolytter
Antioxidants Antioksidanter
Protein Protein
Vitamins A, B1 and E Vitaminene A, B1 og E

Dette er i meget høy etterspørsel, men når du handler for et supplement er det viktig å vite om du får de reneste ekstrakter av acai tilgjengelig direkte fra regnskogen i Amazonas. Du ønsker ikke en “utvannede” versjon av denne frukten.

Etter min mening er dette antioksidanter, proteiner, vitaminer og næringsstoffer rike bær noe alle bør lære mer om.Jeg vil si at selv om den ikke har en unik smak som noen sier smaker som en slags sjokolade og bær mix.

Sports Illustrated for Women (september 2003) kaller denne frukten en av “De 41 beste ting på jorden,” og “beste frukt du aldri har hørt om.” Det har også vært skrevet om i mange helse artikler i Mens Health Journal, har helsefag Institutt og Vogue. Kjendiser som Oprah selv bekreftet undere denne allsidige frukt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*