VitalSlim minsker fettopptaket ditt

Hvordan fungerer VitalSlim?

Etter inntak av føde brytes fett ned til mindre bestanddeler. Nedbrytningen skjer ved hjelp av et fettnedbrytende enzym (lipas) fra bukspyttkjertelen og galle fra leveren. Eksempler på fet mat er bacon, majones, ost, margarin, bakervarer, smør, etc. Dessverre lagrer vi ofte mer enn det vi forbrenner, noe som resulterer i vektøkning.

VitalSlim inneholder NeOpuntia®, et 100 % naturlig, fettbindende fiber som absorberer en del av det inntatte fettet, noe som betyr at fett kan passere gjennom kroppen uten å lagres.NeOpuntia® er et unikt og patentert fettbindende fiber fra fikenkaktusen, Opuntia ficus-indica. NeOpuntia® framstilles av tørkede blader fra kaktusen. Fikenkaktusen vokser for det meste i Sør-Europa, Nord-Afrika og Latin-Amerika.

NeOpuntia® er en utmerket ingrediens for kosttilskudd ment for vektkontroll. Takket være det høye fiberinnholdet hjelper NeOpuntia® til med å opprettholde en balansert livsstil forent med et nyttig kosthold og et aktivt liv.

NeOpuntia® virker ved å binde fett gjennom lipofile (fettelskende) interaksjoner. På den måten kan man forhindre det fettnedbrytende enzymet, lipas, fra å bryte fettet ned til mindre bestanddeler. VitalSlim kan derfor benyttes som et komplement til mosjon og et velbalansert kosthold, hvis du ønsker å redusere eller opprettholde vekten din.

Det finns tre studier som er utført på NeOpuntia®:
2001: En studie av den fettbindende kapasiteten til NeOpuntia® ved passasje gjennom en mage-tarm-modell. Studien viste at NeOpuntia® absorberte 28,3 % av den totale mengden av fettsyrer under det 4 timer lange laboratorieforsøket.

2003: En pilotstudie med kontrollgruppe har vist at 27,4 % mindre fett tas opp av kroppen ved inntak av NeOpuntia® sammenlignet med inntak av placebo. Ingen bivirkninger ble observert under studien.

2004: En sammenlignende studie av den fettbindende kapasiteten til chitosan (fiber fra skalldyr) og NeOpuntia® ved passasje gjennom en mage-tarm-modell. Studien viste at chitosan ikke hadde noen effekt, mens biotilgjengeligheten av fettsyrer for NeOpuntia

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*